Σελίδες

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Ας δούμε το Ισλαμικό Κράτος μέσα από τα μάτια των Αράβων…

     Βιαιοπραγούν, βιάζουν, αποκεφαλίζουν, γενοκτονούν, βασανίζουν και γενικά σπέρνουν τον τρόμο και τον όλεθρο. Ποιοι είναι; Από πού έρχονται, πως εμφανίστηκαν; Ποιας εθνικότητας είναι; Πως και από πού χρηματοδοτούνται; Τι στο καλό είναι και τι ζητάνε επιτέλους;
Οι απαντήσεις δυστυχώς έχουν φίλτρα και αντί να φωτίσουν μπλέκουν τα πράγματα περισσότερο. Ειδικά αν αυτός που θα απαντήσει είναι Αμερικάνος, Άγγλος, Γάλλος και Ιταλός να ξέρεις πως οι «μισές αλήθειες» είναι χειρότερες από το ψέμα..................................................................................................................................................
....................Η διαφορά στο επίπεδο ζωής που έφερε ο Αμερικάνικος «εκδημοκρατισμός» μπορεί να συγκριθεί μόνο με τις Βιβλικές «πληγές του Φαραώ».
Το Ιράκ πριν τον «εκδημοκρατισμό» ήταν ένα Κράτος με δυτικού τύπου υποδομές που δεν είχαν τίποτα να ζηλέψουν από τη Δύση.
Το πετρέλαιο που τα παρέχει όλα είναι σκληρό νόμισμα. Μιλάω για το επίπεδο ζωής και όχι για το δικτατορικό καθεστώς.
Για όποιον «αντικειμενικό» ισχυριστεί σχετικά με τις «ελευθερίες» που δεν υπήρχαν στο Ιράκ να πει και να περιγράψει τις «ελευθερίες» που υπάρχουν στις άλλες Αραβικές χώρες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου