Σελίδες

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Γιατί η VW επέλεξε να κοροϊδέψει;

Τι είναι αυτό που έκανε την δεύτερη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του πλανήτη να πιστεύει ότι η απάτη της θα έμενε "αόρατη" για πάντα.
 
Με βάση τη λογική το σκάνδαλο της παραποίησης των εκπομπών ρύπων της Volkswagen δεν θα έπρεπε να έχει συμβεί. Καταρχάς γιατί το ρίσκο να σε πιάσουν είναι πάντοτε υπαρκτό και οι συνέπειες, όπως αποδεικνύεται πλέον και στην πράξη, δυσβάσταχτες, σε όλους τους τομείς. Και κατά δεύτερον όταν είσαι ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων παγκοσμίως και έχεις βάλει πλώρη για πρώτος, όταν έχεις δεκάδες χιλιάδες μηχανικούς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου να εργάζονται για σένα, όταν ξοδεύεις εκατομμύρια για έρευνα και επενδύσεις, τότε, διάολε, μπορείς και να εξελίξεις τεχνολογίες που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς να χρειαστεί να καταφεύγεις σε τρικ και απατεωνιές.
ADVERTISEMENT
Κι όμως η Volkswagen, καλύτερα οι άνθρωποι που διαχειρίζονταν τις τύχες της και τις τύχες 600.000 ανθρώπων που εργάζονται παγκοσμίως για τον όμιλό της, επέλεξαν να κοροϊδέψουν.
 
 
Διαβάστε περισσότερα:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου